Maxeda DIY

Maxeda DIY

Maxeda DIY

Maxeda is marktleider in de ‘makers’-markt (Do-It-Yourself of DIY) in de Benelux. De Maxeda DIY Group heeft 376 winkels en 7000 medewerkers. Er komen elke week één miljoen klanten over de vloer, die een omzet van ruim 1,3 miljard euro (2013/2014) genereren. De meerderheid van de winkels van Maxeda heeft een oppervlakte van meer dan 3.000 vierkante meter, waarmee het bedrijf qua winkeloppervlakte marktleider is in de Benelux. De winkelketens Praxis, Formido, Brico en Plan-it bieden een rijk assortiment aan producten voor onderhoud, verbouwing en decoratie. De strategie is helder: met de juiste toeleveranciers het juiste productportfolio bieden, tegen een scherpe prijs en aangeboden in aantrekkelijke winkels.

De trend: maken

Uit het Grote Klusonderzoek van Praxis (2014) blijkt dat mensen acht klussen per jaar doen en het liefst samen met iemand. Maar waar begin je? De jongere generaties zijn nét iets minder handig dan hun ouders en jongeren beleven minder lol aan klussen. Dat is jammer, want het geeft juist zoveel voldoening om zelf te maken. Maxeda wil mensen inspireren en helpen. Omdat ze weten hoe gaaf het is om te creëren, omdat Nederland gewoon een duwtje in de rug nodig heeft en omdat ze ervan overtuigd zijn dat dit een duurzaam businessmodel is voor Maxeda.

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.