Marqt

Marqt

Eerlijk én lekker

Marqt maakt kwalitatief goed, lekker en gezond eten toegankelijker voor iedereen. Dagelijkse boodschappen met respect voor natuur, dier en mens. En dit alles tegen een eerlijke prijs, voor zowel de partners als de klanten van Marqt. Steeds meer boeren, tuinders, vissers en andere producenten willen met Marqt werken. En steeds meer mensen begrijpen waar Marqt voor staat.

Sterke groei sinds oprichting

Marqt is in 2006 opgericht door Meike Beeren en Quirijn Bolle (beiden oud-Ahold). Inmiddels heeft Marqt 15 winkels in Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam. De komende jaren wil Marqt verder groeien in het aantal winkels in meerdere steden in Nederland. Er werken nu meer dan 800 mensen voor Marqt, waarvan iets minder dan 50 op het hoofdkantoor in Amsterdam.

DNA van Marqt

Marqt wil de wereld een beetje beter maken en doet dat op een authentieke manier. Met een positieve instelling strijdt Marqt elke dag voor een betere en eerlijkere voedselketen. Dat doet Marqt door onderling tussen collega’s goed samen te werken, maar ook door een open een eerlijke samenwerking met partners en door goed te luisteren naar de wensen van de klanten.

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.