Industry International

Industry International

Industry International

Industry International is een groep van technologische bedrijven met een geschiedenis die teruggaat tot 1937. Het bedrijf vindt haar oorsprong in Imtech, een technisch dienstverlener die in 2015 failliet ging. Na een periode van verkopen, opdelen, herorganiseren en refunden, ontstond Industry International in 2016. Industry International is een groep met daaronder vijf zelfstandige business units. Een mooie ontwikkeling want dit jaar draaien zowel de Groep als de vijf bedrijven volledig zelfstandig en zijn de financiële resultaten overwegend positief.

Vijf merken, één bedrijf

De Industry International Group bestaat uit vijf bedrijven 360°KAS, Ampulz, Ventilex, Spark en Vonk. Alle vijf zijn in Nederland gevestigd en staan bekend om hun hoogwaardige, vaak unieke en zeer specialistische technische producten. 360°KAS is bijvoorbeeld gespecialiseerd in meetsystemen voor de gasindustrie (LNG), Ampulz heeft een product ontwikkeld voor stroomconversie (van hele hoge wattages naar lage en/of midden stroom), Ventilez helpt onder andere de kruidenindustrie met het op grote schaal drogen van hun producten. Spark is een werkplaats voor het in elkaar zetten van elektriciteitspanelen voor onder andere TenneT en andere energiebedrijven en Vonk is een bedrijf gespecialiseerd in elektrotechnische oplossingen voor de industrie.

 

 

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.