Energiedirect.nl

Energiedirect.nl

energiedirect.nl

Energiedirect.nl is opgericht in 2002 en wordt gekenmerkt door een directe mentaliteit. Lekker direct is de slogan. Daar zijn ze de vierde speler in de markt mee geworden en de grootste challenger van de gevestigde orde. Energiedirect.nl heeft op dit moment 6% marktaandeel en is gemotiveerd om dat de komende jaren verder te laten groeien. Hoe? Door complexe zaken in de energiemarkt eenvoudiger te maken voor de consument, door een duidelijke directe taal te voeren en door te focussen op online.

De dochter van

Energiedirect.nl is de budgetdochter van Essent. Of beter gezegd, het jonge zusje. Want energiedirect.nl is een autonome organisatie die de vrijheid heeft om zichzelf los van Essent te positioneren. Het is de prijsvechter die van energiecontracten geen onnodige rompslomp wil maken. De doelgroep is een groep die de directe mentaliteit van het merk kan waarderen en graag zelf (online) de regie houdt.

Hoofdsponsor van PSV

Energiedirect.nl is per 1 juli 2016 de hoofdsponsor van PSV. Het doel van de samenwerking met PSV is het vergroten van de naamsbekendheid. Mark van Zon (Commercieel Directeur B2C energiedirect.nl en Essent): “PSV is een prachtige club met een rijke historie en een vaste waarde in de top van de Eredivisie. PSV is bovenal een ondernemende en innovatieve club met de ambitie om te groeien op een slimme en effectieve manier, net als energiedirect.nl.”

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.