Contexta

Contexta

CONTEXTA: VEELBELOVENDE TECH-STARTUP

Contexta is anderhalf jaar geleden opgericht en sindsdien snel gegroeid. Het team van het SaaS-bedrijf is inmiddels vijf medewerkers groot. Contexta heeft state-of-the-art spraakherkenningssoftware ontwikkeld op basis van zelflerende systemen en AI. Met deze software kunnen bedrijven telefoongesprekken met klanten analyseren. Hiermee geeft Contexta bedrijven de mogelijkheid om zeer waardevolle data te verzamelen die voorheen verborgen bleef of handmatig uit een enorme berg opnames moest worden gedestilleerd.

 

Al sinds de oprichting is VentureBuilders een belangrijke partner voor Contexta. Zij hebben vanaf dag één in het bedrijf geïnvesteerd. Ook KPN is nauw verbonden met Contexta. Zo zit de voormalig CEO KPN Mobile Cees van de Heijkant in de Advisory Board. Ook Nuon en bol.com zijn partners en verder maken bedrijven als Achmea, Essent en de Sociale Verzekeringsbank al gebruik van Contexta’s diensten.

 

Contexta is momenteel gehuisvest in het kantoor van VentureBuilders in Amsterdam. Daar zitten zij samen met een aantal andere start- en scale-ups. Dat maakt de werkplek levendig en geeft Contexta de mogelijkheid om degelijks te sparren met andere interessante en veelbelovende ondernemers. Deze ambitieuze omgeving past goed bij Contexta. De medewerkers vormen een hecht team dat agile aan een steeds beter product en bedrijf bouwt.

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.