A.S. Adventure Group

A.S. Adventure Group

A.S. Adventure Group

Mensen leven steeds gezonder en kiezen daarom meer en meer voor outdooractiviteiten. Van jongeren op mountainbikes die als waaghalzen door de Ardennen suizen tot ouderen die een rustgevende boswandeling maken. Wat ze met elkaar gemeen hebben: ze willen goede, betrouwbare spullen. A.S. Adventure Group levert hen precies wat ze zoeken. Zij zijn de nummer 1 in Europa en willen de komende jaren flink doorgroeien.

Europa’s #1 in outdoor

A.S. Adventure Group is Europa’s grootste omnichannel retailer van outdoorkleding en -benodigdheden. A.S. Adventure Group is niet alleen marktleider in thuisland België, maar ook in Nederland en in het VK. In Nederland is A.S. Adventure Group vooral bekend van Bever. In België, Luxemburg en Frankrijk hebben ze winkels onder hun eigen naam A.S. Adventure en onder Yaya. In de UK hebben ze Cotswold Outdoor, Snow + Rock, Cycle Surgery en Runners Need. Recent hebben ze met de aankoop van McTrek Outdoor Sports ook de Duitse markt betreden. In totaal hebben ze meer dan 250 winkels en ruim 4000 medewerkers. De omzet bedroeg afgelopen jaar zo’n 650 miljoen euro. Het bedrijf is winstgevend en groeit zowel off- als online.

Een awardwinning klantervaring

De state-of-the-art online platformen zijn een andere belangrijke drijvende kracht achter de succesvolle omnichannel propositie van A.S. Adventure Group. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de prijzen die ze hebben gewonnen. Zo is Bever uitgeroepen tot beste webshop van Nederland 2017-2018, in de categorie Outdoor. Overigens won Bever dezelfde prijs ook voor beste winkelketen. Dat laat zien dat A.S. Adventure Group in staat is zowel on- als offline een fantastische klantervaring neer te zetten. Google benoemde Bever recent tot allerbeste omnichannel beleving van Europa. Daarmee liet Bever grote namen als De Bijenkorf, MediaMarkt, Decathlon en Nike achter zich.

„Mehr als 98% unserer Kandidaten lesen regelmäßig unser Executive Journal. Melden Sie sich an und geben Sie Ihrer Karriere einen Boost.“

Susanne Tonnar - Partner

Abonnieren Sie den Newsletter für freie Stellen

Erhalten Sie jede Woche unsere neuesten Stellenangebote

  • Max. Dateigröße: 10 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.