De Zellingen

De Zellingen

Over De Zellingen
De Zellingen is er voor mensen die korte of lange tijd ondersteuning, begeleiding, verzorging of verpleging nodig hebben. Daarbij heeft de ouderenzorgorganisatie een duidelijk doel: ervoor zorgen dat men zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen én dat alles wat De Zellingen doeten laat, bijdraagt aan het blijven ervaren van geluksmomenten.

In Capelle-, Krimpen- en Nieuwerkerk aan den IJssel biedtt De Zellingen zorg aan vele duizenden ouderen. Medewerkers van De Zellingen doet dit bij de mensen thuis, op dagbehandelingslocaties of op één van onze vijf verblijfslocaties (langdurige zorg en revalidatiezorg). Elke dag zetten ruim 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers zich – samen met mantelzorgers, zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen en diverse maatschappelijke organisaties – in om kwetsbare, meestal oudere mensen de best mogelijke ondersteuning, zorg en verpleging te bieden.

 

Innovaties die de zorg voor altijd veranderen
De Zellingen wordt geroemd om haar zelfstandige identiteit en sterke binding met de regio. De organisatie is sinds een paar jaar volop in transitie. De Zellingen stelt de relatie tussen cliënt en medewerker (het primaire process) centraal. Leidinggevenden en stafdiensen ondersteunen het primaire proces. De Zellingen is onderweg om verantwoordelijkheden zo laag als mogelijk in de organisatie te beleggen, waardoor medewerkers organiseerruimte ervaren om te bepalen wat goede zorg is en dit te realiseren. Tevens professionaliseert  De Zellingen haar bedrijfsvoering en is De Zellingen betrokken bij allerlei innovatietrajecten om de zorg voor cliënten te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan slimme camera’s en alarmsystemen die signaleren wanneer iemand zorg nodig heeft.

De wens en ambitie om door slimme, technologische hulpmiddelen zorg slimmer en effectiever te maken, is stevig verankerd in de mindset van De Zellingen. Dat maakt het een organisatie die een wezenlijke bijdrage levert aan betere zorg voor ouderen, en daarmee aan een betere toekomst. De proactieve, gedreven Strategisch Zorgverkoper speelt een belangrijke rol in het realiseren van die ambitie.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.