De Nederlandse Kluis De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis

Alle banken zijn inmiddels gestopt met het verhuren van kluisruimte, maar dit neemt niet weg dat er na de uitfaseringen nog steeds vraag is naar deze dienstverlening. Er is zelfs een toenemende behoefte aan bankkluizen: iedereen heeft namelijk spullen van financiële of emotionele waarde. De Nederlandse Kluis biedt hier uitkomst, met een oplossing op maat in de vorm van een safeloket op locatie.

Waardevolle spullen thuis achterlaten neemt risico’s met zich mee. Iedereen heeft soortgelijke verstopplekken en dat weten inbrekers ook. De Nederlandse Kluis beschermt juist die spullen die je nooit wilt verliezen. De ondergrondse kluizen zijn zwaar beveiligd en hebben dikke betonnen en stalen muren. Omdat elke vestiging bouwkundig is aangepast, zijn ramkraken onmogelijk uit te voeren. Alle vestigingen worden 24 uur per dag via live camerabeelden in de gaten gehouden. Daarnaast staat er op elke vestiging minimaal één getrainde medewerker en is elke locatie voorzien van high-end beveiligingstechnologie.

 

Het is de missie van De Nederlandse Kluis om aan elke inwoner van Nederland de boodschap over te brengen dat waardevolle spullen veilig opgeslagen kunnen worden, tegen een toegankelijke prijs. Het bedrijf is hierin zeer succesvol gebleken en realiseert een groei van ruim tien procent per jaar. Met veertig vestigingen, honderd collega’s, 74.500 tevreden klanten en stevige groeiambities voor de komende drie jaar, breekt nu een fase aan waarbij ook veel winst behaald kan worden uit een gestroomlijnde operatie.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.