De Koffiejongens vacatures De Koffiejongens vacatures

De Koffiejongens vacatures

Over De Koffiejongens

De Koffiejongens is het snelstgroeiende koffiemerk van Nederland. Sinds de start in 2017 biedt het bedrijf met zijn abonnementen op biologisch afbreekbare koffiecups een duurzaam alternatief voor de aluminium koffiecups die de markt domineerden. Steeds meer consumenten stapten over naar De Koffiejongens: de afgelopen jaren kozen 70.000 koffieliefhebbers voor een van de zes koffiesmaken van De Koffiejongens. Sinds kort is ook de Duitse markt aangeboord.

Duurzaamheid

Op het gebied van duurzaamheid is die koploperspositie al bereikt. Het bedrijf is sinds 2021 volledig CO2-neutraal en vanaf 2023 ook B Corp-gecertificeerd. Duurzaamheid zit voor het bedrijf in veel meer dan alleen in de koffiecups. De koffie die gebruikt wordt heeft het keurmerk van Rainforest Alliance. Dat keurmerk is alleen weggelegd voor koffiefabrikanten die zorgen voor goede leefomstandigheden van de koffieboeren en hun familie. Ook het telen van de koffie met respect voor de natuur is een voorwaarde om het keurmerk te krijgen. Bovendien worden de pakketten van De Koffiejongens verpakt in composteerbaar karton en per fiets of zelfs lopend bezorgd, veelal door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Cultuur bij De Koffiejongens

Wie in het woordenboek ‘scale-up’ opzoekt, kan bij de uitleg zomaar ‘De Koffiejongens’ zien staan. De organisatie voldoet aan alle criteria waar een scale-up aan voldoet: er werkt een slim, enthousiast en hecht team dat keihard willen groeien, met als gevolg dat de groei door het dak gaat en het ambitieniveau alleen maar toeneemt. Er is volop ruimte voor eigen ideeën, die men vervolgens ook zelf uit mag voeren. Met altijd dat belangrijkste doel in het achterhoofd: de koffie-industrie op z’n kop zetten en zoveel mogelijk impact maken.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.