DAS

DAS

Groeiambities van DAS

De groeiambities van DAS liegen er niet om: innovatieve dienstverlening, groei van het marktaandeel binnen het MKB-segment en een constante focus op klanttevredenheid. De omgeving waarin zij dit doen is complex: veel verschillende klantsegmenten die bediend worden met een reeks aan distributiemodellen en sterk uiteenlopende producten.

“Innovatie, ondernemerschap en de complexe mix van producten en kanalen maken het intellectueel uitdagend. Welke klant of prospect benader je met welke propositie? CI en CRM zorgen voor een grondige analyse en implementatie. De teammanager presenteert de visie en de actionable insights aan alle stakeholders.” – Egmont Philips, Directeur Marketing bij DAS.

Pionieren

DAS maakt juridische en financieel-juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Van particulieren en bedrijven tot overheden. En dat doen ze al 50 jaar. In 1963 was DAS de pionier op het gebied van rechtsbijstand. Nu pioniert DAS op het grensvlak van legaltech en fintech. DAS biedt juridische dienstverlening (zowel verzekerd als onverzekerd) en Creditmanagement. Creditmanagement bestaat uit dienstverlening van order-to cash, klantacceptatie, incasso, financiering en beheer van debiteuren, kredietwaardigheidscontrole en factoring. En daar blijft het niet bij, de onderneming is voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om klanten nog beter te helpen. Een voorbeeld hiervan is Business Club DAS.

Werken bij DAS

Blijven innoveren en pionieren lukt alleen met drive en commitment in alle lagen van de organisatie. Daarom investeert DAS in bevlogen leiders die hun medewerkers boeien en binden. Neem bijvoorbeeld het CI & CRM-team van vier Data Scientists en twee CRM-Specialisten: slimme mensen die geïnspireerd willen worden en de mogelijkheid willen hebben om uit te blinken in hun vakgebied. Voor de aansturing van dit team zoekt DAS een Manager CI & CRM.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.