Contiweb

Contiweb

Contiweb is een toonaangevende speler in de wereld van drukkerij-equipment. Het in Boxmeer gevestigde bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt auxiliaries voor de printlijnen waarmee commercieel drukwerk, bijvoorbeeld tijdschriften en reclamemateriaal, wordt gedrukt. Contiweb is een technisch hoogstaand en innovatief productiebedrijf dat bekend staat om haar kwaliteit en betrouwbaarheid.

Doordat de verkoop van equipment in de Heatset Weboffset (HSWO) markt terugloopt, zet Contiweb vol in op vernieuwing. Allereerst richt het bedrijf zich steeds nadrukkelijker op service en onderhoud. Met haar diepgaande technische expertise en grote installed base is dit een logische keuze. Daarnaast zet Contiweb meer en meer in op digital printing, technologie gericht op high-end drukwerk. Met dank aan haar ijzersterke R&D-afdeling heeft het bedrijf al een aantal mooie digital printing producten ontwikkeld en is de innovatiepijplijn goed gevuld.

Eind 2019 is Contiweb overgenomen door H2 Equity Partners: een leidende investeerder in West-Europa met een sterk trackrecord in grote turnarounds. Samen met H2 Equity Partners werkt Contiweb aan een veelbelovende transformatie waarin de vernieuwing van het businessmodel samenkomt met een stevige focus op het strak neerzetten van processen. Zo willen Contiweb en H2 Equity Partners organisch en met gerichte acquisities de omzet in de komende jaren meer dan verdubbelen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.