Contexta

Contexta

CONTEXTA: VEELBELOVENDE TECH-STARTUP

Contexta is anderhalf jaar geleden opgericht en sindsdien snel gegroeid. Het team van het SaaS-bedrijf is inmiddels vijf medewerkers groot. Contexta heeft state-of-the-art spraakherkenningssoftware ontwikkeld op basis van zelflerende systemen en AI. Met deze software kunnen bedrijven telefoongesprekken met klanten analyseren. Hiermee geeft Contexta bedrijven de mogelijkheid om zeer waardevolle data te verzamelen die voorheen verborgen bleef of handmatig uit een enorme berg opnames moest worden gedestilleerd.

 

Al sinds de oprichting is VentureBuilders een belangrijke partner voor Contexta. Zij hebben vanaf dag één in het bedrijf geïnvesteerd. Ook KPN is nauw verbonden met Contexta. Zo zit de voormalig CEO KPN Mobile Cees van de Heijkant in de Advisory Board. Ook Nuon en bol.com zijn partners en verder maken bedrijven als Achmea, Essent en de Sociale Verzekeringsbank al gebruik van Contexta’s diensten.

 

Contexta is momenteel gehuisvest in het kantoor van VentureBuilders in Amsterdam. Daar zitten zij samen met een aantal andere start- en scale-ups. Dat maakt de werkplek levendig en geeft Contexta de mogelijkheid om degelijks te sparren met andere interessante en veelbelovende ondernemers. Deze ambitieuze omgeving past goed bij Contexta. De medewerkers vormen een hecht team dat agile aan een steeds beter product en bedrijf bouwt.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.