ConsumentenClaim

ConsumentenClaim

No cure, no pay

Samen met haar zusterbedrijven is ConsumentenClaim de eerste partij in Nederland die op basis van ‘no cure, no pay’ claims doet. Zo komt ConsumentenClaim al meer dan tien jaar op voor iedereen, ook voor mensen die een advocaat niet kunnen betalen. Dat is rendabel door met massaclaims te werken – duizenden mensen met dezelfde claim. Die werkwijze bleek zo succesvol dat er inmiddels zo’n 70 professionals werken. De organisatie is ook actief onder het label MKB-Claim voor het bedrijfsleven. Samen met de Consumentenbond heeft ConsumentenClaim de joint venture Consumentenbond Claimservice opgericht.

Over Consumentenclaim

Op dit moment vertegenwoordigt ConsumentenClaim met haar labels zo’n 250.000 mensen. Dat zijn bijvoorbeeld mensen die te veel hebben betaald voor een smartphone die ze ‘gratis’ bij een abonnement kregen, gedupeerden van aandelenlease-constructies, of consumenten die dachten dat ze biologische ham kochten bij een van de grote supermarkten, terwijl de ham in kwestie niet biologisch bleek te zijn. Een typische zaak van MKB-Claim is tegen vrachtwagenproducenten DAF, Volvo, Scania, MAN, Iveco, Renault en Daimler (Mercedes-Benz), die tussen 1997 en 2011 illegale prijsafspraken maakten.

Het opstarten van een proces kan heel snel gaan. Alle juristen van ConsumentenClaim volgen al het nieuws nauwgezet en zijn mede door hun ervaring in staat om snel te schakelen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.