Clifford Chance

Clifford Chance

Clifford Chance

Juridische dienstverlening van de allerhoogste kwaliteit – daar staat Clifford Chance wereldwijd om bekend. Clifford Chance heeft 33 kantoren in 23 landen. Het Nederlandse kantoor is opgericht in 1972 in Amsterdam. Dit kantoor biedt wereldwijde kwaliteit aan op een lokaal niveau, met een aanpak die op maat is gesneden voor de Nederlandse markt.

De groei

Dankzij deze propositie groeide het kantoor uit tot een topspeler van de Nederlandse markt, met een team van meer dan 130 advocaten en 20 partners. Zij adviseren over Nederlands, Engels en internationaal recht en zijn ingedeeld in de secties Financial Markets, Corporate, Employment & Pensions, Tax, Litigation & Dispute Resolution en het Notariaat.

Kwaliteit

Het klantenportfolio loopt uiteen van financiële instanties tot investeringsmaatschappijen en van internationale corporates tot fintech-bedrijven. De organische groei is niet alleen te danken aan de hoge kwaliteit van de juridische dienstverlening, maar ook aan de afdeling Business Development, Communications & Marketing.

“Internationaal staat het Nederlandse kantoor bekend als aanjager van vooruitgang, van legal tech innovaties tot commerciële best practices.” – Loes Dorstijn, Head of Business Development, Marketing & Communications

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.