Directe toegang tot topkandidaten

U wilt de beste mensen uit de markt halen. Liefst snel, maar vooral goed. Want de match moet kloppen, op alle vlakken. En omdat uw bedrijf aan het groeien, veranderen of vernieuwen is, zoekt u vernieuwende executives. Daarvoor bent u bij Top of Minds aan het juiste adres.

 

Download Company Presentation

Gespecialiseerde consultants zorgen voor inhoud

Voor ieder vakgebied een specialist

Onze dienstverlening

Een vacature uitzetten?

onze werkwijze
  • Graag ontvangen we van u een korte beschrijving van de open vacature, meestal gebeurt dat in de vorm van een email met een functieprofiel. Is zo’n profiel er nog niet dan nemen we graag telefonisch contact op om de vacature door te spreken.
  • Binnen 4 uur (op werkdagen) ontvangt u van ons een inhoudelijke haalbaarheidsanalyse. Daarin geven we aan binnen welke termijn wij de gewenste kandidaat verwachten te kunnen leveren en tegen welke commerciële voorwaarden.
  • We maken een (vrijblijvende) afspraak voor een intake met de hiring manager. Hierin halen we veel informatie op over uw bedrijf en de vacature en geven vervolgens aan hoe wij de positie zouden positioneren, inclusief een beloningsvoorstel op basis van onze uitgebreide database met salarisinformatie.
  • Na definitieve opdrachtverlening start ons proces. Wij stellen een wervingsprofiel op en na uw inhoudelijke goedkeuring gaan we kandidaten uit ons netwerk benaderen. In de regel ontvangt u binnen twee weken de eerste twee introducties.
  • Is het niet meteen raak? Dan start een diepere, uitgebreide search. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad duurt deze 2 tot 4 weken.
  • Tot slot ondersteunen we bij de arbeidsvoorwaardelijke onderhandelingen met de winnende kandidaat om tot succesvolle afronding te komen.

Auke Bijnsdorp

Managing Partner Contact opnemen
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

We nemen binnen 4 uur contact op