City ID City ID

City ID

City ID is een snelgroeiende hotelketen met een onderscheidend concept. Zij bieden  niet zomaar hotelkamers, maar compleet ingerichte appartementen mét uitgebreide hotelfaciliteiten. Luxe badkamers, compleet uitgeruste keukens en bedden om van te dromen, maar ook toegang tot F&B, roomservice en wellness- & fitnessruimtes. De hotels hebben een vooruitstrevend design en flirten altijd met de buurt en historie van de desbetreffende locatie. De hotels worden steevast beoordeeld met een score rond de 9,5 en slepen jaar in jaar uit prestigieuze awards in de wacht; bijvoorbeeld rondom design, creativiteit en service.

City ID staat aan de vooravond van ambitieuze groeiplannen. De huidige hotels in Nederland zijn BOAT&CO, Hotel TWENTY EIGHT en ID Aparthotel. Volgend jaar volgt het eerste hotel in Londen. Binnen enkele jaren wil de hotelgroep minstens 15 hotels openen in de hippe Europese steden. 

Werknemers van City ID doen hun werk uiteraard het liefst op de locaties zelf. Zo is het hoofdkantoor gevestigd in één van de hotels. Geen saaie kantoorruimte dus, maar werken tussen locals en hotelgasten in de dynamische lobby van ID Aparthotel. Resultaten van campagnes zijn direct terug te zien op de ‘werkvloer’, dit werkt bijzonder motiverend! De cultuur op het hoofdkantoor is ondernemend, open en ambitieus.

Door een serieuze investering zijn grote internationale mogelijkheden ontstaan. Het bedrijf groeide daardoor in korte tijd uit van startup naar scale-up. Een acquisitieteam is continu bezig met het spotten van aankoopmogelijkheden in grote steden. De nieuwe Marketing Manager helpt bij het neerzetten van de nieuwe identiteit van City ID; zowel gericht op het aantrekken van gasten, als het in de markt zetten van City ID als internationale keten.  

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.