Budget Thuis Budget Thuis

Budget Thuis

Over Budget Thuis

Budget Thuis is aanbieder van energie- en telecomdiensten. Aan de pay off ‘Alles onder één dak’ is geen woord gelogen: Budget Thuis is de enige aanbieder in Nederland die alle diensten rondom energie, internet, tv en sim only-telefonie aanbiedt – voor een zo laag mogelijke prijs en zonder gedoe. Daarmee is het bedrijf de challenger in de markt die het altijd net een stap beter, sneller en slimmer doet dan concurrenten. Zo maakt Budget Thuis inmiddels voor ruim een miljoen huishoudens het verschil.

Cultuur

Energie is niet alleen onderdeel van de core business van Budget Thuis, het woord is ook typerend voor de bedrijfscultuur. Bij Budget Thuis werken energieke, gepassioneerde mensen die samen ambitieuze doelen nastreven. Diversiteit en inclusie zijn speerpunten in het beleid: iedere medewerker moet zich thuis voelen en zich maximaal kunnen ontplooien. Met succes: in 2023 werd Budget Thuis door Effectory uitgeroepen tot World-Class Workplace.

Werken bij Budget Thuis

Bij Budget Thuis is het gras groener, zo zeggen ze zelf. Op het hoofdkantoor in de Amsterdamse binnenstad werken ruim vijfhonderd mensen die zich elke dag inzetten om de beste dienstverlening te leveren. Er is veel ruimte en aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Zo heeft Budget Thuis een op maat gemaakt leiderschapsprogramma waardoor het voor leiders duidelijk is binnen welke kaders er van hen wordt verwacht leiding te geven. Eigen initiatief is meer dan welkom en doorgroeimogelijkheden zijn er volop. De arbeidsvoorwaarden zijn vooruitstrevend te noemen: in de zomermaanden juli en augustus zijn medewerkers op vrijdag vrij. Dit soort zaken maakt de organisatie een aantrekkelijke plek om te werken.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.