Budbee

Budbee

Budbee is een Zweedse scale-up op het grensvlak van tech en logistiek. Met haar revolutionaire aanpak zet het bedrijf een nieuwe standaard in last-mile bezorging. Budbee biedt consumenten een ongeëvenaarde bezorgservice en verhoogt daarmee tegelijkertijd de operationele resultaten van haar e-commercepartners, zoals hogere orderwaardes, meer herhaalaankopen, betere klanttevredenheid, minder retours en minder klantenserviceverzoeken.

Wat Budbee uniek maakt, is de sterke focus op de eindgebruiker: de mensen thuis. Dat heeft het bedrijf vertaald in een state-of-the-art platform met een intuïtieve user interface, een slim route-algoritme en gebruiksvriendelijke portals voor webshops en koeriers. Met uitsluitend avondbezorging, een exact voorspeld bezorgmoment – dat in meer dan de helft van de gevallen op de minuut nauwkeurig blijkt – live tracking van de bezorger en een klantenservice die overdag en ’s avonds bereikbaar is, zorgt Budbee voor een optimale online winkelervaring.

Budbee is een van oorsprong Zweeds bedrijf met haar hoofdkantoor in Stockholm. De vooruitstrevende bezorgservice is inmiddels beschikbaar voor zo’n 25 miljoen mensen en is in Zweden zelfs uitgegroeid tot de marktleider in het thuisbezorgen van pakketten. Bekende namen als H&M, Acne Studios, Filippa K en Nespresso maken al gebruik van de unieke propositie.

De ontwikkeling van Budbee gaat razendsnel. In 2018 is het bedrijf zelfs verzesvoudigd en uitgegroeid tot de grootste e-commerce bezorgdienst van Zweden. Recent heeft de prestigieuze venture capitalist Kinnevik – mede-eigenaar van onder andere Zalando en Tele2 – samen met H&M zo’n vijf miljoen euro in Budbee geïnvesteerd om de ongelooflijke groei door te zetten.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.