BrandLoyalty

BrandLoyalty

BrandLoyalty

BrandLoyalty is strategisch adviseur voor internationale retailers. Ze ontwikkelen succesvolle loyaliteitsprogramma’s die de relatie van de retailers met hun klanten verstevigt. Het gaat om nieuwe concepten voor loyaliteitsprogramma’s in allerlei categorieën. Deze worden op maat gemaakt en uitgerold. Dat gebeurt op basis van een full-service concept: planning, inkoop, logistiek, marketing en communicatie tot retourstromen en evaluatie. Een succesvol loyaliteitsprogramma is een optelsom van aspecten die perfect tot in detail zijn uitgevoerd.

Werken bij BrandLoyalty

BrandLoyalty is in 1995 opgericht door Robert van der Wallen. Sinds de oprichting heeft het bedrijf meer dan 3.000 loyaliteitsprogramma’s geïmplementeerd. In 2013 heeft het Amerikaanse Alliance Data Service (ADS) een aandeel van 60% in het bedrijf uit Den Bosch genomen. Dat is uitgebreid tot zo’n 80%. Sinds juli 2016 is Phillip Spanton de nieuwe CEO. BrandLoyalty is actief in 50 landen en heeft 20 kantoren in Europa, Azië, Afrika en Amerika.

Cultuur

Bij BrandLoyalty werken mensen met uiteenlopende interesses, nationaliteiten, achtergronden en expertises. Maar allemaal hebben ze één gemene deler: hart voor de zaak en een enorme drive. Een drive om individueel hun eigen taken tot in detail te perfectioneren en om samen deze puzzelstukjes te combineren tot een succesvol loyaliteitsprogramma. Waar veel van je verwacht wordt, maar waar je ook veel terugkrijgt. In de vorm van personal development, goede secondaire arbeidsvoorwaarden, bevlogen collega’s en vooral veel energie.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.