Bouwinvest vacatures Bouwinvest vacatures

Bouwinvest vacatures

Bouwinvest is een vermogensbeheerder die voor haar aandeelhouders (met name pensioenfondsen) belegt in vastgoed. Het bedrijf richt zich daarbij op financieel én maatschappelijk rendement: meebouwen aan leefbare en toegankelijke steden, en tegelijkertijd zorgen voor verbeterde pensioenuitkeringen.

In totaal beheert Bouwinvest zo’n 13 miljard euro, verdeeld over vijf fondsen met Nederlands vastgoed en drie mandaten met internationaal vastgoed: woningen, kantoren, winkelpanden, gezondheidszorg en hotels. Daarmee draagt de vermogensbeheerder bij aan betaalbare en inclusieve steden en aan inspirerende plekken om te werken, te winkelen, te ontspannen en elkaar te ontmoeten.

 

Het grootste deel van haar kapitaal investeert Bouwinvest in Nederland. Het bedrijf is daarnaast ook actief in andere Europese landen, Noord-Amerika, Azië en Australië. Daarom heeft Bouwinvest, als aanvulling op haar hoofdkantoor in Amsterdam, recent kantoren geopend in Sydney en New York.

 

De afgelopen periode is Bouwinvest flink gegroeid, zowel in vermogen als wat betreft de omvang van de organisatie (inmiddels zo’n 200 fte). De komende jaren wil de vermogensbeheerder die groei doorzetten door meer funding op te halen en de portefeuille verder uit te breiden met mooie vastgoedprojecten, zowel in Nederland als internationaal.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.