Born05

Born05

Over Born05

Born05 is in 2005 opgericht door 2 HKU-studenten als doorgroei van een afstudeeropdracht. De bureaus van toen werkten overwegend vanuit een merk, technologie of media. Born05 werkte vanuit de eindgebruiker en was vooral geïnteresseerd in consumentengedrag en ontwikkelde oplossingen die voorzagen in een behoefte bij de consument. Het bedrijf onderscheidde zich in eerste instantie door fraai vormgegeven digitale magazines en communicatie. Met de uitvoering van opdrachten voor onder andere Wegener, Bol.com en KLM won Born05 verschillende prijzen en begon de eerste grote groei.

De groei

In de jaren daarna heeft Born05 zijn expertise uitgebouwd van het ontwikkelen van digitale merkstrategieën voor klanten, het bouwen van digitale producten en diensten tot het leveren van de beste digitale merkcommunicatie. Zo werkt Born05 samen met gevestigde merken om ahead of their game te blijven, terwijl er via de eigen venture studio ook wordt geïnvesteerd in start-ups om toekomstige innovaties vorm te geven. Dit stelt Born05 in staat om voorop te blijven lopen en te blijven pionieren.

 

Innovaties

Bij Born05 geloven ze al vanaf dag één in een hybride aanpak. Verschillende disciplines zitten samen aan tafel zodat er kruisbestuiving plaatsvindt. Creatie en data, strategie en productie, storytellers en ecosysteemdenkers. Bijzondere combinaties leiden tot bijzondere innovaties is het adagium.

“Al onze klanten spelen Champions League en lopen met hun merk digitaal voor de muziek uit. Met ons digitale dna sluiten we daar als Born05 naadloos op aan en verlangt van al onze mensen Champions League kwaliteit. Dat geldt ook voor de nieuwe Business Director die strategische gesprekken op hoog inhoudelijk niveau zal voeren met klanten en prospects.”Ed Knol Managing Director Born05.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.