Boldking vacatures

Boldking vacatures

Over het merk Boldking

Boldking, de naam zegt het al. Sinds 2013 zorgt het bedrijf voor een verfrissende disruptie in de traditionele sector van scheermesjes. De Amsterdamse fabrikant begon als eerste met maandelijkse online abonnementen voor scheermesjes en verovert nu met als motto ‘Dare to Care’ ook de winkelschappen met scheerproducten. In Nederland en over de grens. Deze scherpe positionering maakt werken bij Boldking interessant voor professionals met lef.

De werkwijze van Boldking

Vanaf het begin presenteert Boldking zich als challenger in de markt van scheerproducten. De professionals van Boldking onderscheiden zich door hun klantcentrische werkwijze. Zo ontdekten zij als eersten dat de behoefte van mannen was veranderd. Strak in het pak hoeft niet meer te matchen met gladgeschoren wangen en het scheermes is niet meer voor het gezicht alleen. Het scheermes van Boldking kan het allemaal aan, maar wel tegen een lage prijs en dankzij het abonnement zit je nooit zonder. Samen met de duurzame verpakking en recyclebare mesjes weet Boldking zich hierdoor sterk te onderscheiden van de concurrent.

De groei van Boldking

Tot nu toe hebben 100 duizenden mannen de producten van Boldking gebruikt. Miljoenen mesjes zijn inmiddels verkocht in 11 landen. De groei en potentieel zijn niet onopgemerkt gebleven: Boldking heeft tientallen miljoenen opgehaald bij investeerders als Tablomonto, JamJar Investments en Slingshot Ventures. Om de ambities te realiseren zijn de juiste professionals nodig. Boldking-vacatures die aansluiten bij de het marktsegment van Top of Minds vind je op deze pagina terug.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.