Body & Fit

Body & Fit

Het team

Eerlijk is eerlijk, het leeuwendeel van de werknemers van de online health & lifestyle shop in gezonde voedings- en sportsupplementen is ‘fit’ te noemen. Op het hoofdkantoor in Heerenveen werken zo’n 200 mensen, waarvan het grootste deel een bepaalde affiniteit met sport, fitness en gezonde voeding heeft. Geen paniek: het is geen vereiste om er te mogen werken en als je liever niet met het bedrijfsteam meedoet aan de MudMasters, is dat helemaal prima. Zo lekker nuchter is het van oorsprong Friese bedrijf dan ook wel weer.

Onverminderd ambitieus

Naast nuchter, is Body & Fit ook onverminderd ambitieus. Wat in 1995 begon als bescheiden start-up, is vandaag de dag een gezond, goedlopend e-commerce bedrijf. De website trekt meer dan 1 miljoen unieke bezoekers per maand. Dat die bezoekers nagenoeg allemaal tevreden zijn met het door hen gekochte product, weten ze door de hoge, afgelopen jaar ingevoerde, NPS score.

De groei

Sinds 2017 is Body & Fit onderdeel van het grote, Ierse concern Glanbia, waarmee de doelstelling om marktleider in Europa te worden steeds meer gestalte krijgt. De roadmap voor internationale expansie ligt klaar: in Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië worden al grote stappen in die richting gezet.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.