Blauwtrust Groep vacatures Blauwtrust Groep vacatures

Blauwtrust Groep vacatures

De Blauwtrust Groep biedt hoogwaardige financiële diensten en producten aan de Nederlandse hypotheekmarkt. Het bedrijf richt zich zowel op consumenten als op makelaars en investeerders. De Blauwtrust Groep bestaat uit meerdere business units (BU’s) – met in totaal meer dan 800 werknemers – die samen de gehele waardeketen opereren, van beheer en administratie tot eigen advieskantoren:

    • De Hypotheker is de grootste onafhankelijke hypotheekadviseur in Nederland. Dit franchisenetwerk heeft 178 filialen verspreid over het hele land met in totaal meer dan 100.000 adviesgesprekken en 30.000 hypotheken per jaar.
    • Quion is een zakenpartner voor grote financiële instellingen zoals ABN AMRO, Achmea, Allianz, BNP Paribas en NIBC. Het bedrijf verzorgt alle processen rondom het genereren en beheren van hypotheken en consumentenleningen voor zijn cliënten en beheert meer dan €80 miljard.
    • DMPM is een snelgroeiend platform dat institutionele beleggers en vermogensbeheerders in binnen- en buitenland de mogelijkheid biedt om direct te investeren in Nederlandse woonhypotheken. Het bedrijf heeft een actief portfolio van meer dan €11 miljard.
    • Conneqt ontwikkelt en onderhoudt verschillende private en white label hypotheekmerken – namen zoals Hypotrust, IQWOON en HollandWoont – in samenwerking met investeerders zoals Aegon, Goldman Sachs en DELA.

 

“We zien volop strategische, commerciële en operationele verbeterkansen die we samen met Blackfin en versterkingen in ons management- en transformatieteam zullen aanpakken.” – Ferdinand Veenman, Group CEO of Blauwtrust Groep

In januari 2022 werd Blackfin Capital Partners de meerderheidsaandeelhouder van Blauwtrust Groep. Blackfin is een vooraanstaande Europese private equity-investeerder die zich specialiseert in financiële diensten, met kantoren in Parijs, Londen, Frankfurt, Brussel en binnenkort Amsterdam. Blackfin is een actieve, invloedrijke investeerder die managementteams ondersteunt om hun bedrijven naar een hoger niveau te tillen. Met de steun van Blackfin streeft het onlangs benoemde managementteam van Blauwtrust – bestaande uit de CEO, CFO, COO en CHRO – ernaar om Blauwtrust Groep uit te bouwen tot een pan-Europese product- en dienstverlener in de hypotheekmarkt. Dit betekent dat het bedrijf zich richt op organische groei, strategische transformaties en fusies en overnames (M&A).

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.