Bijenkorf vacatures

Bijenkorf vacatures

Werken bij de Bijenkorf

De Bijenkorf is het meest creatieve, inspirerende en duurzame warenhuis, waar iedereen zich bijzonder kan voelen. Deze missie is de leidraad voor alles wat de Bijenkorf doet, voor de gebouwen, evenementen, communicatie en medewerkers.
Werken bij de Bijenkorf is bouwen aan ‘a world of inspiration’. Op het hoofdkantoor in Amsterdam-Zuidoost tref je dan ook een hechte club van 450 bevlogen professionals, met een veelheid aan specialisaties.

E-commerce en de Bijenkorf

E-commerce en de Bijenkorf zijn als Viktor & Rolf en Dolce & Gabbana: een krachtige combinatie. Met een van de grootste webshops in Nederland heeft de Bijenkorf de ambitie om door te groeien naar de internationale top van de online retail. Op dit moment telt de afdeling E-commerce ruim 180 specialisten, verdeeld over verschillende afdelingen: Internationaal (met aparte squads voor België, Frankrijk en Duitsland), Digital Product & Technology, Digital Traffic & Trading, Klantcontactcenter, Supply Chain, Fotostudio en Online Personal Shopping.

Omnichannel bij de Bijenkorf

De Bijenkorf-beleving is een bijzondere ervaring en omnichannel speelt daarbij een belangrijke rol. De verschillende teams binnen E-commerce zorgen ervoor dat de Bijenkorf online inspireert en servicegericht is, net als in de fysieke winkel. Zo geeft de Bijenkorf gratis online persoonlijk stylingadvies en staan de medewerkers van het klantcontactcenter dagelijks klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en complimenten in ontvangst te nemen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.