Bijenkorf

Bijenkorf

CARRIÈRE BIJ DE BIJENKORF

Een exclusief assortiment, unieke concepten, flagshipstores met internationale allure, de meest luxe designermerken – dat is de Bijenkorf ten voeten uit. Werken bij de Bijenkorf is bouwen aan ‘a world of inspiration’. Geen wonder dat je op het hoofdkantoor een hechte club van bevlogen professionals aantreft. Op het hoofdkantoor in het Atlas-complex in Amsterdam-Zuidoost werken circa vierhonderd collega’s en komt een grote veelzijdigheid van specialisaties samen.

E-commerce en de Bijenkorf

E-commerce en de Bijenkorf zijn als Viktor & Rolf, Dolce & Gabanna, Kim & Kanye: een krachtige combinatie. De ambitie is om de Bijenkorf naar de internationale top van de online Retail te brengen. En wie de energie op het hoofdkantoor in Amsterdam voelt, ontkomt niet aan de impressie dat die ambitie waargemaakt gaat worden. Pronto. Op dit moment bestaat de E-commerce afdeling uit zo’n 130 fte; tegen het einde van 2018 zullen dat er waarschijnlijk 160 zijn. Want de Bijenkorf groeit hard, en met name online. Binnen E-commerce zijn er 5 teams: Business Development, Online Marketing, Online Trading, België en Customer Excellence.

Omnichannel Experience

De Bijenkorf-beleving is iets bijzonders, en daar kan de omnichannel ervaring een belangrijke rol in spelen. Stel, je hebt het jack van je dromen gevonden voor het nieuwe seizoen op www.debijenkorf.nl. Je kunt het gratis laten thuisbezorgen, maar met ‘bekijk winkelvoorraad’ zie je dat jouw maat bij jou in de buurt op voorraad is. En vandaag is net de eerste lentedag. Dus kies je ervoor om de jas af te halen. Hoe mooi zou het zijn als je niet op zoek hoeft naar de afhaalbalie en niet in de rij hoeft te gaan staan, maar bij binnenkomst herkend wordt en als een ware VIP meteen jouw jas in ontvangst kunt nemen? Het Omnichannel squad van de Bijenkorf zoekt naar manieren om dit soort belevingen technisch mogelijk te maken, en zorgt samen met de in-house techteams voor de implementatie.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.