Beter Horen

Beter Horen

Beter Horen

In Nederland zijn zo’n 1,5 miljoen mensen slechthorend. En hoewel de vergrijzing toeneemt, zijn dit echt niet alleen vijftigplussers. Ook kinderen en jongvolwassenen kunnen last hebben van aangeboren hoorproblemen of gehoorschade hebben opgelopen door blootstelling aan te veel geluid. Om dat te voorkomen richt Beter Horen zich naast hooroplossingen, ook op gehoorbescherming.

Met dit portfolio is Beter Horen marktleider in Nederland. Met meer dan 100 jaar ervaring en kennisopbouw kan Beter Horen zich onderscheiden op kwaliteit, technologische vernieuwing en service. Ze hebben in totaal 170 eigen winkels verspreid door het hele land. Op het hoofdkantoor werken circa 110 professionals.

 

Groeipotentieel Beter Horen

Beter Horen bevindt zich in een groeimarkt. Er zijn drie marktontwikkelingen te herkennen die dit groeipotentieel veroorzaken: vergrijzing, toenemende bewustwording en technologische ontwikkelingen. Dat door vergrijzing de vraag om hoortoestellen toeneemt spreekt voor zich. De tweede trend is een toenemende bewustwording. Zo zijn jongeren steeds actiever bezig met gehoorbescherming wanneer zij bijvoorbeeld muziekfestivals en/of clubs bezoeken, waardoor de vraag naar bijvoorbeeld oordoppen toeneemt. Tot slot, de technologische ontwikkelingen. Doordat hoorapparaten kleiner en geavanceerder zijn, wordt de drempel om een hoortoestel aan te schaffen lager.

Internationaal

Beter Horen is sinds 2001 onderdeel van het beursgenoteerde Italiaanse familiebedrijf Amplifon Groep en heeft daarmee toegang tot een internationaal netwerk van specialisten op het gebied van hooroplossingen. Amplifon Groep is actief in 22 landen, er werken 12.000 mensen wereldwijd en het hoofdkantoor staat in Milaan. Dit internationale karakter biedt volop mogelijkheden op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling van de medewerkers en groeipotentieel voor lokale organisaties zoals Beter Horen.

Amplifon heeft goede relaties met hun toeleveranciers. Het zijn de beste spelers in het veld die bekend staan om hun expertise en voorop lopen op het gebied van innovatieve hooroplossingen – dat voel je tot op de werkvloer van de lokale organisaties.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.