EXECUTIVE SEARCH, INTERIM & EMPLOYER BRANDING

Snel de beste professionals uit de markt nodig? Vast, interim of consultancy? Top of Minds is marktleider in Nederland in het segment 80-300k voor Digital Professionals, Moderne Management Teams, Consulting Exit en Consumer Goods. Onze werkwijze combineert recruitment en marketing tot 1 discipline. Want goede mensen werf je alleen nog maar met een goed verhaal.

Wij zijn het enige executive search bureau in Nederland met een in-house reclamebureau: Top of Minds Employer Marketing.

TOEGANG TOT DE TOP VAN DE KANDIDATEN

SNELHEID

Top of Minds geeft toegang tot de top van de kandidaten. Ons bestand omvat de top-10.000 Executives en Professionals van Nederland in het salaris segment 80.000 – 300.000 euro per jaar (on target earnings, dus basis + bonus). Op basis van persoonlijke interviews zijn hun mogelijkheden en ambities in kaart gebracht, al voordat wij de zoekopdracht ontvangen. Wij weten wie wat wanneer wil.

Zo kunnen we heel snel schakelen en vaak al binnen twee weken de eerste shortlist van kandidaten presenteren. Voor interim zelfs binnen twee dagen.

ZEKERHEID

Maar snelheid alleen is vaak niet genoeg. Daarom combineert onze werkwijze twee parallelle processen: snel het eerste resultaat door een quick-scan op basis van onze database, ondersteund door het persoonlijke netwerk van onze consultants. Maar ook de volle kracht inzetten van onze marketingmachine. Fraai vormgegeven functieprofielen, verspreid via ons grote bereik onder de beste kandidaten van Nederland.

Zo weten onze opdrachtgevers twee dingen zeker: meteen een goede kandidaat aan tafel, maar ook de zekerheid van de beste die er is.

ONZE MARKETING METHODE

FRAAIE PRESENTATIE

Iedere werkgever is uniek, iedere vacature heeft een verhaal.

Wij ontwikkelen wervende vacature presentaties waarin deze employer story overtuigend wordt neergezet.

GROOT BEREIK

Top of Minds heeft directe toegang tot de top-10.000 professionals van Nederland.

Dit bereik zetten we in om onze employer stories gericht en gepersonaliseerd onder de aandacht te brengen.

PERSOONLIJK CONTACT

In een persoonlijk gesprek geeft de kandidaat zijn wensen en ambities bloot.

Onze consultants vinden vervolgens de aansluiting met de werkgever en vacature die daar het best bij past.

PRESENTATIE VAN DE VACATURE

GOEDE MENSEN WERF JE MET EEN GOED VERHAAL

EMPLOYER STORY

Achter iedere vacature schuilt een mooi verhaal. En alleen met een goed verhaal werf je goede mensen. Dus besteden we veel aandacht aan de presentatie van onze vacatures.

CANDIDATE PACKS

Voor verschillende kanalen kiezen we verschillende vormen. Het meest uitgebreid zijn de candidate packs, feitelijk een complete brochure. Het exclusieve karakter maakt de vacature extra aantrekkelijk.

DE WEBSITE TOPOFMINDS.COM

PLATFORM VOOR PROFESSIONELE INSPIRATIE

Heineken

HET GROOTSTE AANBOD

Topofminds.com is het best bezochte inspiratieplatform voor executives en professionals in Nederland. De aantrekkingskracht wordt geleverd door een combinatie van het grootste aanbod en de meeste diepgang. Scherp geschreven, journalistieke functieprofielen en inspirerende, persoonlijke interviews.

DE MEESTE DIEPGANG

De executives en professionals die wij bemiddelen zijn kritisch, zeer kritisch. Inhoudelijkheid en diepgang zijn daardoor cruciaal. Onze vacature teksten worden dan ook geschreven door een team van specialisten die voor iedere vacature het verhaal achter het bedrijf ontrafelen en overtuigend weten over te brengen.

Bereik

Investering

We hebben 10 jaar gewerkt aan het in kaart brengen van de top-10.000 Executives en Professionals van Nederland. Op basis van persoonlijke gesprekken zijn de wensen en ambities in kaart gebracht van de mensen die wij het meest veelbelovend vinden. Dit parate netwerk geeft ons enorm veel snelheid. Voor iedere vacature hebben we een paar honderd A-players onder de knop, die we direct kunnen bereiken – gedragen door een persoonlijke relatie

ONZE A-PLAYERS

De kandidaten in ons netwerk zijn de Executives van de Nieuwe Wereld. Digital Natives, opgegroeid met moderne media, middelen en mindset. Verdienen een salaris tussen 80.000 en 300.000 euro OTE. Verspreid over de functionele gebieden General Management, Finance, Consulting Exit, Business Development, Strategie, Marketing, Sales, Category Management, Operations en HR. Het meest actief zijn we in de sectoren E-commerce, Retail, FMCG, B2B, Industrie en Scale-ups.

PERSOONLIJK CONTACT

DE STAP NAAR BEWEGING

PERSOONLIJK CONTACT

Uiteindelijk werkt alle marketing toe naar het belangrijkste onderdeel: het persoonlijke contact

Een vertrouwelijk en open gesprek over een van de belangrijkste beslissingen in het leven van een executive of professional: een nieuwe baan.

In de war for talent gaat het tussen u en uw concurrenten. Wij zorgen ervoor dat schaars talent voor uw bedrijf kiest.

Auke Bijnsdorp

Managing Partner Top of Minds Group Mail Auke Bijnsdorp 020 7600 776