BAM Vacatures BAM Vacatures

BAM Vacatures

Over BAM
Bam is het grootste bouwbedrijf van Nederland. Als marktleider ontwerpt, bouwt en onderhoudt de Koninklijke BAM Groep duurzame gebouwen, woningen en infrastructuur voor opdrachtgevers in de publieke en de private sector. De organisatie kent twee divisies: Nederland en het Verenigd Koninkrijk & Ierland. Met ruim zes miljard euro omzet is BAM een toonaangevende speler waar meer dan dertienduizend medewerkers werken om voor opdrachtgevers waardevolle, schaalbare duurzaamheidsoplossingen te realiseren.

Duurzaamheid
Onder het motto en de missie ‘Building a sustainable tomorrow’ benadrukt BAM zijn doelstellingen op het gebied van duurzaamheid. Voor BAM is bouwen een manier om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. De bouwonderneming bouwt voor het leven, voor ons en voor toekomstige generaties. Dit vertaalt zich in een uitgesproken ambitieuze groene agenda en belangrijke stappen op het gebied van CO2-, grondstoffen- en afvalvermindering.

Werken bij BAM
Om zijn doelstellingen te kunnen realiseren, heeft BAM de beste mensen nodig. Schaars talent aantrekken en behouden is cruciaal. Het bedrijf investeert veel in de groei en ontwikkeling van zijn medewerkers, die volop ruimte krijgen om initiatief te tonen en ownership te nemen. Bij BAM werken mensen met expertise en het enthousiasme om deze kennis met elkaar te delen. Medewerkers voegen op deze manier niet alleen veel toe aan de organisatie, maar ook aan de collectieve missie.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.