Armada Music Armada Music

Armada Music

Armada Music werd in 2003 opgericht door Armin van Buuren, Maykel Piron en David Lewis (AR-MA-DA). Als zesvoudig winnaar van de IDMA voor ‘Best Global Label’, beschikt Armada Music over ’s werelds grootste dansmuziekcatalogus van meer dan 40.000 titels en een fantastisch artiestenprogramma.

Armada Music promoot dansmuziek over de hele wereld vanuit haar kantoren in Amsterdam, New York en Londen en vertegenwoordigt en cultiveert de creatieve prestaties van enkele van de grootste spelers in de elektronische muziek, waaronder Armin van Buuren, ARTY, Brando, Ferry Corsten, Loud Luxury, Sunnery James & Ryan Marciano en Tensnake. Voor hen, en alle andere artiesten in de elektronische muziekwereld, wil Armada Music de beste partner zijn, niet alleen voor de distributie en promotie van hun muziek, maar ook voor het ontwikkelen en vormgeven van een solide carrière.

Armada heeft een dynamisch team van 90 (internationale) werknemers verspreid over het hoofdkantoor in Amsterdam, het kantoor in Londen en het kantoor in New York – allemaal proactief, energiek en gretig om bij elke gelegenheid out of the box te denken. Armada Music is een dynamische organisatie, waar de lijnen kort zijn en mensen graag snel bewegen. Die schaalvergroting en ondernemersmentaliteit is typisch Armada. Een andere Armada-achtige eigenschap: als je een kans ziet, wacht dan niet tot anderen hem ook zien: ga erop af en grijp hem.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.