Arbeidsmarktcommunicatie

Recruitment made easy

Kandidaten zijn kritisch. Zeker de goede kandidaten, die bovendien latent werkzoekend zijn. Zij kloppen niet zomaar aan voor een sollicitatie. Als ze je niet zien of horen, dan is de kans op recruitmentsucces nihil. Maar door regelmatig en slim contactmomenten te creëren, bouw je aan een warme talentpipeline. Dus als je vacatures verwacht – op korte of lange termijn – dan kun je maar beter de regie over jouw arbeidsmarktcommunicatie nemen.

Neem de regie over je talent pipeline

Geen recruitment zonder marketing. Dit klinkt misschien gek, maar in deze arbeidsmarkt is de concurrentie zo groot dat ‘post and pray’ volledig achterhaald is. Kortom, je zult de regie over je arbeidsmarktcommunicatie moeten pakken om vacatures soepel gevuld te krijgen.

Om de beste mensen uit de markt warm te maken voor jouw organisatie, zal je moeten opvallen. Regelmatig opvallen door op de juiste plaats, met de juiste boodschap, gericht aan de juiste doelgroep, met de juiste frequentie jouw vacatures of bedrijf te promoten. Een echt marketingvraagstuk. Maar lang niet alle goede recruiters zijn goede marketeers en vice versa. Dat weten wij uit de praktijk.

Daarom kun je bij Top of Minds Employer Branding terecht.

 

Hypertargeted recruitment content

Onze overtuiging? Goede content is géén reclamepraat. De inhoud moet goed zijn, de vorm aantrekkelijk. En zo gaan we te werk. Dat noemen we storytelling. En het is storytelling waar we als bureau groot mee zijn geworden.

Wij kijken door de ogen van de kandidaat naar jouw organisatie. Hoe raken we de juiste snaar? Want, geen enkele doelgroep is het zelfde. En dus verdient elke doelgroep een eigen benadering. Hypertargeting noemen we dit.

 • Storytelling

  Blogs, interviews, vacatureteksten of wervingsbrochures.
  Zomaar wat voorbeelden van recruitment content die we gebruiken om het verhaal van jouw organisatie tot leven te wekken. Onze copywriters zijn gespecialiseerd in het schrijven van uitnodigende teksten die precies passen bij de belevingswereld van de kandidaten.

 • Social Media Content en Campagnes

  LinkedIn, Instagram, Facebook?
  Ideale kanalen om te communiceren met jouw doelgroep. Maar het voeren van een goede contentstrategie kost tijd en aandacht. Wij zetten een planning op, maken posts, voeren campagnes en koppelen de resultaten terug. Zo blijf je als werkgever continu onder de aandacht.

 • Workshops

  Liever zelf aan de slag?
  Breng marketing naar recruitment! We delen graag onze expertise met jouw mensen. Dit doen we in interactieve, op maat gemaakte workshops. Workshops kunnen gaan over vloggen, social media content, LinkedIn of het schrijven van perfecte vacatureteksten.

 • Fotografie & Video

  Een (bewegend) beeld zegt meer dan 1000 woorden.
  En daarom maken we video en fotografie die het verhaal van jou als werkgever vertelt. Om je werken-bij-site te versterken, of misschien juist om aandacht te verkrijgen via Social Media.

Voorbeelden

Recruitment content, check

What's next?

Dankzij online recruitment content vestig je de aandacht op jezelf. Maar een sterk employer brand is doorgevoerd in elke stap van de candidate journey. Consistentie van de boodschap is key.

Werken-bij-site

Een kandidaat ziet iets interessants, klikt door, en …. juist, dan wil je dat het positieve gevoel aanblijft. Neem de regie over het employer brand en zorg dat kandidaten een zachte landing maken op een gelikte vacature of een mooie werken-bij-site.

Lees meer

Employer Value Proposition

Nadenken over de boodschap in de hele Candidate Journey is belangrijk, omdat je nieuw talent niet alleen wil aantrekken, maar óók wilt binden. Met een heldere Employer Value Proposition borg je die consistente boodschap.

Lees meer

Waarom Top of Minds Employer Branding?

Top of Minds brengt al tien jaar werkgevers onder de aandacht van kandidaten. Dat brengt veel arbeidsmarktexpertise met zich mee. We zijn een one-stop-shop waardoor we organisaties kunnen helpen met alle aspecten van het employer brand. Daardoor zijn we een strategisch en praktisch verlengstuk van de eigen recruitment afdeling. Bovendien kunnen we de consistentie van het employer brand bewaken.

Ons team bestaat uit Employer Brand Consultants, Positionerings Experts, Online Communicatie Specialisten en Visual Designers.

Interesse? Neem contact op

Gijs Millaard

Consultant bel 020 7600 777
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

We nemen binnen 4 uur contact op