AniCura Vacatures

AniCura Vacatures

AniCura

AniCura is ontstaan in 2011 na de fusie van een aantal Scandinavische dierenziekenhuizen. Het doel was om nog betere zorg te kunnen leveren door het delen van zowel kennis als middelen – en dat doet AniCura nog steeds. Inmiddels is AniCura uitgegroeid tot een van de meest toon aangevende spelers in de branche met 4500 medewerkers en 225 klinieken verspreid over zeven Europese landen. Werken bij AniCura is interessant voor kandidaten met internationale ambities die graag in een snel groeiende, professionele organisatie werken, maar ook een steentje willen bijdragen aan dierenwelzijn. Daarom liggen vacatures bij AniCura goed in de markt.

De voordelen van ketenvorming

Sinds 2015 is AniCura ook actief in Nederland, waar het met 70 vestigingen en 700 medewerkers een van de grootste dierenzorgaanbieders is. Steeds meer zelfstandige dierenklinieken en ketens, zoals Sterkliniek Dierenartsen, sluiten zich aan bij AniCura om nog betere zorg te kunnen leveren. Want onderdeel uitmaken van een grootschalige internationale organisatie levert een breed scala aan voordelen op. Zo profiteren klinieken onder andere van kennisdeling, administratieve ondersteuning en efficiëntere inkoop en het grote netwerk biedt een breed aanbod aan mogelijkheden voor bijscholing. Daarnaast zijn ondernemers verzekerd van de continuïteit van hun kliniek, kunnen klinieken de werkdruk beter verdelen en zich eventueel verder specialiseren. Wat uiteindelijk allemaal de kwaliteit van de zorg ten goede komt.

Doorgroeimogelijkheden bij AniCura

De markt groeit en daarom zijn de ambities groot. AniCura zet stevig in op verdere groei en profiteert hierbij van de kennis van Mars Petcare – wereldwijd marktleider in dierengeneeskunde – van wie het bedrijf sinds 2018 onderdeel uitmaakt. Samen met hen werkt AniCura aan continue verbetering van de zorg, het realiseren van de landelijke dekking en verdere professionalisering van de organisatie. Deze groei zorgt voor nieuwe vacatures AniCura en voor doorgroeimogelijkheden voor het talent dat al in dienst is bij AniCura.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.