Advario Advario

Advario

Advario is een wereldwijde speler in de energieopslagindustrie met een ambitieuze groeistrategie. Het bedrijf is voortgekomen uit Oiltanking GmbH en wil een cruciale rol spelen in de energietransitie door ESG en duurzaamheid in de hele bedrijfsvoering te integreren. Sinds 2022 is er een groter momentum voor de energietransitie dan ooit tevoren en Advario voelt de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat energie tegelijkertijd beschikbaar wordt gemaakt en koolstofarm wordt gemaakt.

Advario neemt het maken van een positieve impact serieus. Het bedrijf heeft een duidelijke strategie om het milieu te beschermen, afval te verminderen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Ze streven naar een efficiënt gebruik van energie en grondstoffen, het vermijden van milieuvervuiling, het bevorderen van bewustzijn onder hun werknemers en het stimuleren van impact in de hele waardeketen. Hun drie strategische pijlers zijn om uiterlijk in 2040 Net Zero te zijn, om duurzame inkomsten te genereren uit nieuwe koolstofvrije producten en hernieuwbare brandstoffen, en om gemeenschappen te verbeteren door middel van MVO-programma’s en vrijwilligerswerk door werknemers. De ambitie om het bedrijf tegen 2030 te verdubbelen zonder afbreuk te doen aan deze waarden vormt de kern van het DNA van Advario.

Advario heeft zijn hoofdkantoor in Rotterdam en exploiteert 13 terminals in Europa, China, Singapore, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten. Het bedrijf hanteert een gerichte en collaboratieve aanpak, samen met partners uit de hele industrie, om opslag- en logistieke oplossingen te vinden. Voortbouwend op 50 jaar familiebedrijf bestaat Advario uit een team van 1.200 experts van over de hele wereld.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.