Abeos

Abeos

Abeos Uitzendbureau bemiddelt in werk en werknemers voor onder andere de sectoren industrie, groen, techniek, logistiek, food, milieu & energie en veterinair. Het bedrijf is in 1963 opgericht voor de agrarische sector, vanuit de behoefte bij agrarische bedrijven om continuïteit te waarborgen als de ondernemer ziek werd.

 

Inmiddels is Abeos een full-swing uitzend- en detacheringsbureau voor werknemers in allerlei sectoren die breed inzetbaar zijn door sectorspecifieke vaardigheden. Ook biedt Abeos klanten extra personeelsservices, zoals strategische en operationele personeelsplanning, carrièreplanning, opleiding, etcetera. Er wordt altijd gestreefd naar langdurige partnerrelaties met klanten en medewerkers. Het bureau telt momenteel 2.500 mensen over 15 vestigingen in het oosten van Nederland, met de ambitie om landelijk uit te spreiden.

 

 

Werknemers van Abeos zijn vakkundig, doelgericht en daadkrachtig. Met de nuchtere mentaliteit van het oosten. Abeos opereert autonoom en heeft een gezonde financiële positie. Hierdoor kan het in grote mate de eigen toekomst bepalen. Klanten en medewerkers vertrouwen Abeos; het uitzendbureau doet wat het belooft.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.