In 3 stappen naar een nieuwe baan

1. AANMELDEN VACATUREMAILING

2. MATCHING

Reageer op de vacatures die je het meest aanspreken en wij laten je weten of je profiel voldoende aansluit om te solliciteren.

3. KENNISMAKING

Zodra er een match gevonden is nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking. Altijd op basis van een concrete vacature.

Filter

 • Selecteer een functiegebied
 • Selecteer een omgeving
 • Selecteer een salaris
Er zijn 75 gepubliceerde vacatures die voldoen aan de criteria.
Lees meer over deze vacature Manager Logistieke Strategie
 • Logistiek

Manager Logistieke Strategie

Reukema Recycling, de meest innovatieve speler van de recyclingindustrie, bevindt zich in de scale-up fase. Logistiek speelt daarbij een leidende rol. Manager Logistieke Strategie is dan ook een strategische rol met grote impact.

Harderwijk Gepubliceerd op: 20 maart 2019
Lees meer over deze vacature Commercieel Directeur
 • Business Development
 • Consulting Exit

Commercieel Directeur

TradeDirect is een unieke SaaS-oplossing voor (internationale) bulkhandel. Het platform stelt B2B-bulkhandelaren in staat om hun business te uberiseren. Dat het platform werkt is bewezen; nu is het moment om verder uit te rollen naar nieuwe categorieën en andere landen.

Amersfoort Gepubliceerd op: 20 maart 2019
Lees meer over deze vacature Sales Directeur Benelux
 • Sales

Sales Directeur Benelux

The Greenery zorgt ervoor dat retailers het hele jaar door die groenten en fruit in het schap hebben waar de consument trek in heeft. Van winterse kool tot zomerse aardbeien; altijd vers van het land, uit de kas of de boomgaard. Maar die aansluiting tussen het land en de klant heeft nogal wat voeten in de aarde. Logisch: zowel de voorkeur van de consument als de productietechnieken, de verkoopkanalen en logistiek zijn voortdurend in ontwikkeling. Voor een duurzame samenwerking met retailers en optimale vertegenwoordiging op de Nederlandse en Belgische markt, trekt The Greenery een Sales Directeur Benelux aan.

Barendrecht Gepubliceerd op: 19 maart 2019
Lees meer over deze vacature Business Development Modeler
 • Business Development

Business Development Modeler

The Business Development Modeler at oil and energy solutions company VTTI will be responsible for creating and developing modeling-based solutions to problems and opportunities across all the company’s global regions. It’s a challenging role, ideally suited to someone with a sophisticated understanding and experience of financial models and business development. Based in Rotterdam, they’ll be part of a forward-thinking team in this growing company.

Rotterdam Gepubliceerd op: 18 maart 2019
Lees meer over deze vacature Senior Category Manager
 • Category Management

Senior Category Manager

Weinig categorieën zijn zo in beweging als die van koffie en thee. Het feit dat retailers steeds meer aandacht en beleving aan de categorie schenken, draagt daar zeker aan bij. De nieuwe Senior Category Manager van Jacobs Douwe Egberts (JDE) staat voor een mooie uitdaging: met behulp van een schat aan data de koffie- en theecategorie van JDE naar een hoger plan trekken.

Utrecht Gepubliceerd op: 15 maart 2019
Lees meer over deze vacature Online Marketeer (focus SEO/SEA)
 • E-Commerce
 • Marketing

Online Marketeer (focus SEO/SEA)

Koffievoordeel is dé prijsbreker in het online koffielandschap, waarbij voordeel hand in hand gaat met een premium assortiment. De koffie e-tailer is marktleider in de online koffieverkoop in Nederland en België en heeft nog veel groeimogelijkheden. Dit biedt de Online Marketeer een unieke kans om de huidige SEM-strategie verder uit te bouwen met als doel te groeien in omzet en conversie. Natuurlijk is het product hier ook belangrijk en wordt alle koffie door de werknemers zelf geproefd.

Hilversum Gepubliceerd op: 15 maart 2019
Lees meer over deze vacature Consultant
 • Recruitment

Consultant

Top of Minds is een bedrijf van ‘de nieuwe wereld’. Met data en digitale media vinden we snel en efficiënt onze weg naar high potentials. Onze consultants traceren talent op basis van authentieke interesse, waarbij purpose vaak belangrijker is dan status of salaris. Met hun inhoudelijke expertise denken Top of Minds consultants strategisch mee over de beste matches. Ambities van kandidaten wegen hierin net zo zwaar als die van de cliënt. Inhoudelijk staat centraal voor Top of Minds consultants, wiens succes direct verbonden is aan het maken van duurzame matches.

Amsterdam Gepubliceerd op: 15 maart 2019
Lees meer over deze vacature Consultant Corporate Development
 • Business Development
 • Consulting Exit

Consultant Corporate Development

Due to the e-commerce revolution, the parcel delivery market is growing and innovating rapidly. Headquartered in Amsterdam, GLS is one of the major players in this growth market. This is a consulting exit vacancy to help expand their leading position, impacting both GLS globally and the industry as a whole.

Amsterdam Gepubliceerd op: 15 maart 2019
Lees meer over deze vacature Digital Lead
 • Digital

Digital Lead

Fit worden, doe je samen met Basic-Fit; waar, wanneer en hoe je dat zelf wil. Het bedrijf maakt fitness toegankelijk, simpel, betaalbaar en leuk. Basic-Fit is met meer dan 1,8 miljoen leden het nummer 1 fitnessmerk van Europa en is één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland. De fitnessketen wil haar snelle groei doorzetten en de Digital Lead speelt daarin een sleutelrol. Hij/zij leidt de performance gedreven marketingactiviteiten in heel Europa en tilt datagedreven werken naar het volgende niveau.

Hoofddorp Gepubliceerd op: 15 maart 2019
Lees meer over deze vacature Global Commercial Manager Barista Station
 • Marketing
 • Sales

Global Commercial Manager Barista Station

The Global Commercial Manager will be responsible for defining and implementing the strategic rollout of JDE Professional’s Barista Stations across the company’s various markets, consolidating its place at the forefront of the premium coffee market and growing this part of the business. This is a unique opportunity for a commercially minded marketer.

Utrecht Gepubliceerd op: 8 maart 2019
Lees meer over deze vacature Business Controller
 • Consulting Exit
 • Finance

Business Controller

Meer transparantie in de zorg. Dat is de missie van ZorgDomein. Ieder jaar vinden er zo’n 12 miljoen verwijzingen plaats via het onafhankelijke platform, waarop zorgverleners en patiënten inzicht krijgen in het zorgaanbod om zo de juiste keuze te kunnen maken. De Business Controller doet datzelfde voor ZorgDomein: hij/zij vertaalt interne data naar inzichten die helpen betere keuzes te maken en resultaten te optimaliseren.

Breukelen Gepubliceerd op: 7 maart 2019
Lees meer over deze vacature Brand Lead Rapido
 • Marketing

Brand Lead Rapido

Creative Group makes purchasing and exchanging digital value simple, fast and safe. With its brands Recharge and Rapido, the scale-up is set out to impact the lives of millions. The Brand Lead Rapido is a creative and strategic driving force behind these ambitions. Armed with a top class team (e.g. translators, copywriters, designers and external agencies) and the most appealing partners possible (e.g. Spotify, Netflix and PlayStation), he/she creates a world leading brand.

Amsterdam Gepubliceerd op: 7 maart 2019